CUVANTUL PRESEDINTELUI

Dragi colegi,

 

Va invitam sa participati la cea de-a treia editie a Forumului national de Oncoginecologie, organizat de Societatea Romana de Chirurgie si Ginecologie Oncologica.
Intalnirea din acest an, din mediul online, sustinuta de Societatea Europeana de profil –ESGO (European Society of Gynaecological Oncology) cuprinde un program ambitios, sustinut de speakeri valorosi din tara si strainatate.
Vom lansa in premiera varianta in limba Romana a Ghidurilor Europene de practica in subspecialitate, moment care va fi sustinut de Past president ESGO , Profesor Denis Querleu.
Speakerii ESGO vor sustine prezentari privind vaccinarea si screeningul in cancerul de col uterin, implementarea acestora in lumea reala (real-world), diagniosticul imagistic precoce al tumorilor ovariene si nu in ultimul rand importanta programelor de pregatire in onco-ginecologie.
Specialisti din cele mai importante centre din tara vor prezenta cele mai noi modalitati terapeutice din armamentariul ginecologiei oncologice.

Va asteptam cu prietenie,
Prof. Dr. Achimas-Cadariu Patriciu

 

Avantajele unui webinar

În contextul restricțiilor actuale impuse de pandemia COVID-19, Ella Congress s-a adaptat noilor condiții, transferând întreaga activitatea în mediul online.

  • Adoptarea CISCO WEBEX Events- o platformă de videoconferință ultramodernă,  oferă soluții tehnice de ultimă oră pentru cele mai exigente cerințe:
  • peste 1000 de utilizatori simultan;
  • rețea de servere performante și internet de mare viteză, condiții absolut necesare unui eveniment de succes;
  • posibilitatea utilizării și implementării unor aplicații ca Outlook, Google Drive, Office 365;
  • facilități unice pentru videoconferințe și webinarii: Powerpoint Screenshare, laser pointer, adnotări, acces la secțiunea Q&A prin transmiterea de întrebări panelului de vorbitori, generarea de chestionare către participanți (asemănătoare televoting-ului tradițional) și afișarea rezultatelor în timp real.
  • Generarea de rapoarte post-eveniment (număr de participanți, durata accesării platformei, date de contact).
  • Posibilitatea înregistrării conținutului video pentru a putea fi accesat ulterior.
  • Conectarea platformei de web conference prin serviciu de live stream la un canal de Youtube Live sau Facebook live pentru a spori accesibilitatea evenimentului în zona online.
  • Păstrarea canalelor de comunicare online pre și post eveniment: platformă de transmitere newslettere ce folosește servicii și servere Amazon, soluții de mesagerie mobilă, de tipul Grup Mesaje Scrise, cu posibilitatea de transmitere a până la 2000 de mesaje tip SMS per campanie.
  • Gestionarea participării la eveniment prin aplicații web cu facilități de plată on-line, generarea automată de diplome de participare, stocarea în baze de date.

Ghidul participantului

Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical.
Participarea se face completand formularul online si prin trimiterea dovezii de plata la adresa mentionata de contact.
Inainte de eveniment o sa primiti toate informatiile de logare pe platforma online.

Pentru ridicarea certificatelor cu puncte EMC este necesar să se confirme prezența online la eveniment a participantului, conform art. 16 (2) din decizia CMR nr. 12 / 2018:
Prezența efectivă prin logare online, pe toată durata de desfășurare a manifestării științifice este obligatorie. În caz contrar, participantul nu va primi creditele aferente manifestării.
Certificatele de participare se vor primi in format electronic la scurt timp dupa eveniment (se va anunta), pe adresa de email cu care v-ati inregistrat..

Logare si participare online pe platforma WEBEX CISCO
Acces virtual la zona expozitionala
Certificatul de participare cu credite EMC cu care a fost creditat evenimentul.

Participanții sunt rugați:
– să achite integral taxa de participare înainte de desfasurarea online a Conferinței;
– să participe la lucrările evenimentului pe toata desfasurarea lui online.

ORGANIZATOR STIINTIFIC


PARTENERI STIINTIFICI

EVENT MANAGEMENT

C-tin Noica, nr.134, Bucuresti

Tel.: 021 3156511 office@ella.ro
Fax: 021 3156537 www.ellacongress.ro

Descarca aplicatia